mspky.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Home Ylläpidon tiedotteet
Ylläpito tiedottaa

Yhdistyksen uudet web sivut

Tulosta PDF

Tervehdys hyvä lukija!

Ylläpitäjän puheenvuoro

Saanen onnitella sinua, sillä olet juuri saapunut yhdistyksemme uusille web-sivuille. Web-sivuston ylläpitämisellä meillä on pitkät perinteet, sillä avasimme ensimmäisen version web-sivustosta jo vuonna 2005 alkutalvesta. Välivaiheita on ollut ja toimintamalleja on hiottu. Näiden nyt nähtävien sivustojenkin juuret löytyvät jo vuoden 2009 alkuvuodesta, jolloin pystytimme ensimmäisen testiversoin, jonka pohjalle nykyinen web-sivustomme pohjautuu. Oikeastaan on ehkä hieman "loukkaavaa" puhua pelkästä web-sivustosta, koska käytössä on laaja ja kattava julkaisujärjestelmä.

Kaikki sivuston artikkelit on arkistoitu tietokantaan. Sivustoa ei hallita paikalliselta koneelta, kuten ehkä perinteisiä sivustoja. Kaikki artikkelit kirjoitetaan ja julkaistaan suoraan tietokannan kautta.

Mitä tämä tarkoittaa? Käytännössä se näkyy ylläpidon helppoutena. Henkilö, jolla on riittävät julkaisuoikeudet, kirjoittaa artikkelin, määrittää missä hän haluaa artikkelin näkyvän ja painaa "Tallenna" -nappia. Sivusto tallentuu suoraan tietokantaan ja samalla sekunnilla se on myös nähtävissä web-sivustolla.

Voiko sivuston ylläpitäminen olla helpompaa? Tuskin, mutta ylläpitäjällehän se sopii kuin "nyrkki silmään". Sivustolla on myös oma Intranet-osio, mikä palvelee yhdistyksen sisäistä tiedottamista, arkistointia ja monia muita palveluita. Kaupan päälle tässä paketissa on myös hieno kuvagalleria, jolla voimme esitellä yhdistyksemme toimintaa. Nautitaan yhdessä uudesta ja hienosta sivustostamme.

Risto Vuorinen
Sivuston ylläpitäjä

Viimeksi päivitetty 24.02.2011 21:02