mspky.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Home Arkisto

Kantojyrsintää

Tulosta PDF

Onko nurmikkosi valmis leikkuukauteen?
Nyt on aika varata kantojen pois jyrsintä!

Nyt  kevään aikana  Mynämäen alueella kantojen jyrsintää ilman kilometri korvauksia ja ilman lähtömaksua.

Kantojyrsintä käyttäen helpotat nurmikonleikkuuta, poistamalla hankalat kannot tieltäsi.  Ei vaurioituneita ruohonleikkureita, ei vesoja kannon ympärillä. Nurmikko on helppo hoitaa. Ei kannon ympäri kiertämistä. Säästyy aikaa ja leikkuujälki on paljon siistimpi. Kokonaiskustannukset jyrsinässä, jäävät kantoa kohden hyvin kohtuullisiksi,  ei tarvita kaivinkoneita, eikä kannon pois kuljetusta. Ei tarvita suurta määrää multaa kuopan ja jälkien peittoon. Ei jätemaksuja. Nurmikko on siisti, jo samana päivänä. Kantojyrsinnän suurin etu on että koneella pääsee hankalimpiinkin paikkoihin pienen kokonsa ansiosta.  Lahoava kanto ei myöskään houkuttele tuholaisia pihaasi Jyrsinnästä tulee paljon purua/ haketta, minkä voi käyttää hyväksi myös istutusten kateaineena. Tarvittaessa kuljetan purun pois ja täytän kannon paikalle tulleen kuop an. Kone ei jätä jälkiä kuivaan nurmikkoon, koska liikkuu omilla pyörillä - ei t eloilla.

Minulta on myös usein kysytty kemikaalien avulla tehtävästä kannon poistosta, täällä asiasta lisää: kannon poisto kemikaalin avulla

Kiinteistöhuolto Malmilandia
Soita 040 545 7733, varaa aika ja pyydä tarjous!

Pienin määrä kantoja, joita tulen jyrsimään pois, on yksi kanto.

Kantojyrsinnän hinnat alkaen 20 €/ kanto + alv 22% kysy tarjousta!

http://www.malmilandia.fi/

Viimeksi päivitetty 11.06.2010 06:44  

Kommentit  

 
0 #1 12-06-2010 08:36
Olin yllättynyt miten nopeasti kanto lähtee pihasta.
Pihan siivoaminen on myös kannonpoiston jälkeen on yllättävän helppo juttu.

Ps. kaikki jotka on kannon pihasta poistaneet kangella, tai moottorisahalla tietää, ettei kyseessä ole mikään pikkuhomma. Oman kokemukseni mukaan se on yksi moottorisahan terä ja kanto, ei ole ilmaista sekään.
Lainaa
 

Lisää kommentti


Turva koodi
Päivitä