mspky.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Home Yhdistyksen toiminta Miten saan tietoa?

Liity postituslistalle

Tulosta PDF

Miten saan tietoa yhdistyksen toiminnasta?

Kun haluat lisää tietoa yhdistyksen toiminnasta, tai tapahtumista niin liity automaattiselle sähköpostilistalle.

Mitä listoja on?
Kuka voi liittyä?
Mitten niihin voi liittyä?
Miten pääsen pois listalta?

 

Listoja on seuraavista aiheista:

- mspky.aktiivit

Lista mspky.aktiivi välittää tietoa Yhdistyksen hallituksen kokouksista, jonne kaikki jäsenet ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Tämän listan kautta saat tiedon myös kaikista muista yhdistyksen tapahtumista. Messumatkat, energiaillat, viherrakentaminen, liikenne, jätehuolto, ymäristöauto Yrjon liikkeet yms. Listalle ei voi suoraan lähettää tietoa, mutta lähetä juttuvinkki meille s-postissa.

 

- mspky.tapahtumat

Lista mspky.tapahtumat Välittää tietoa vain tapahtumista kuten: Messumatkat, energiaillat, viherrakentaminen, liikenne, jätehuolto, ymäristöauto Yrjon liikkeet yms. Listalle ei voi suoraan lähettää tietoa, mutta lähetä juttuvinkki meille s-postissa.

 

- mspky.yleiso

Tälle listalle mspky.yleisö kukatahansa listallaoleva voi laittaa kaikille muille tiedoksi asian, jonka kuvittelee muita kiinnostavan.

Miten se onnistuu?
Helposti lähetä vain posti osoitteella Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen siinnä koko juttu, mutta muista, että sinun pitää itse olla listalla, muuten posti ei välity.

 

-mspky.testi

Tämä lista mspky.testi on nimensä mukaisesti tarkoitettu nimenomaan testausta varten. Jos sinulla on suunnaton kiusaus lähettää ketjukirjeitä, niin sitten tälle jakelulistalle kiitos, ei muille. Jakelulistan toiminnan edellytys on että olet itse mukana tällä listalla, muuten posti ei välity eteenpäin.

Postin lähettäminen jakelulistalle: lähetä posti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen siinnä koko juttu. Eikö olekkin helppoa!

Jos tuntuu kiusalliselta, että saat turhan paljon postia poista itsesi listalta.
Tässä linkki listalta poistumiseen. Huomaa painike sivun alareunassa "Irtsanomis tai muokkaus valinnat".

 

Kuka voi liittyä postituslistalle?

Kaikki voi liittyä postituslistalle. Voit olla yhdistyksemme jäsen, mutta se ei ole mitenkään välttämtöntä listalle liittymisessä.
Muista kuitenkin, että jäsenedut koskee vain jäsenistöä. Postituslistalle kuuluminen ei tee sinusta jäsentä. Jäseneksi voit liittyä koska tahansa, tai olla liittymättä miten haluat.

 

Miten liityn jollekkin listalle?

Vaihtoehtoja on kolme:

1) Helpointa on laittaa palautetta alla olevalla lomakkeella. Laita lomakeen tietoihin se sähköpostiosoite, johon haluat tietoa. Kirjoita tiedonantoja osaan mille listalle haluat liittyä.

2) Voit itse liittää itsesi haluamallesi listalle. Postitukseen käytämme Mail Man ohjelmistoa. Listan nimi on linkki, joka vie sinut suoraan asetussivulle, jonne voit antaa omat tietosi.

3) Soita meille.

 

Miten pääsen listalta pois?

Vaihtoehtoja on kolmei:

1) Täytä samainen palaute lomake ja laita tiedonantoja osaan tiedoksi "Haluan pois listalta mspky.aktiivit" tai jotain vastaavaa.

2) Klikkaa listan nimeä jolla olet, Nimi on linkki ja vie sinut asetussivulle ja voit poista itse itsesi Mail Man postitus listalta.
Voit poistaa vain itsesi, sillää antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti ja sinun tulee "klikata" siinnä olevaa linkkiä vahvistaaksesi poistumisesi listalta. Näin varmistamme, ettei kukaan muu "vahingossa" poista sinua listalta.

3) Soita meille jollekkin.

Viimeksi päivitetty 18.09.2010 00:30  

Lisää kommentti


Turva koodi
Päivitä