mspky.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Home Arkisto

Syyslannoitetta jäsenille ilmaiseksi!

Tulosta PDF

 

Monet meidänkin yhdistyksemme jäsenet ovat innokkaita puutarhan hoitajia. Heitä ajatellen yhdistyksen hallitus on päättänyt hankkia kaksi säkillistä puutarhan syyslannoitetta jaettavaksi ilmaiseksi jäsenille, 1 litra/ jäsen. Koska lannoitetta ei varmaankaan riitä kaikille niin kannattaa pitää kiirettä! Tuolla määrällä ei tietenkään vielä lannoiteta mitään isoa nurmikkoa mutta esim. rakkaimpien ruusujen ja muiden perennoiden lannoittamiseen se kyllä riittää. Ja paikallisesta rautakaupastamme Rauta-Apajasta sitä saa lisää edulliseen jäsenhintaan! Olemme neuvotelleet Rauta-Apajan kanssa jäsenhinnat jonka saa itselleen näyttämällä jäsenkorttinsa kassalla. 

Nämä hinnat ovat voimassa Laurin Markkinoiden jälkeen:
40 kg säkki  53,00 Eur
20 kg säkki  31,50 Eur
5  kg säkki  18,90 Eur

Syyslannoitus suositellaan tehtäväksi elo- syyskuussa ja sen on todettu parantavan kasvien talvenkestävyyttä sekä saavan aikaan seuraavana vuonna runsaamman kukinnan. Mitä myöhemmin lannoituksen tekee, sitä vähemmän kasveilla on aikaa hyödyntää sitä ennen talvea. Pitää huomioida, että lannoitteen liukeneminenkin vaatii jonkin verran aikaa ja kosteutta.

Ne, jotka ovat kiinnostuneet lannoitteesta voivat ottaa yhteyttä Timo Toivaseen puh. 044-5308284. Timo asuu Raimelassa ja antaa lannoitetteen hakijan omaan astiaan, esim. tyhjään maitotölkkiin.

Viimeksi päivitetty 12.08.2010 19:17  

Lisää kommentti


Turva koodi
Päivitä